Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

De Kampen fase 1a, huurwoningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Gemert-Bakel - Gemert
Toekomstig aanbod

vanaf € 1.000,-

Over dit project

De Kampen heeft een uitgesproken dorps karakter. Dat betekent dat rust, gemoedelijkheid en groen centraal staan. De woningen zijn gepositioneerd rondom diverse scheggen: prettige groene verblijfsplekken die alle ruimte bieden aan biodiversiteit en wateropvang. Deze scheggen vormen de verbinding vormen tussen de wijk en het omringende landschap. De architectuur van De Kampen kenmerkt zich door strakke lijnen die elkaar speels afwisselen, gebruik van warme, aardse materialen en tinten, gecombineerd met antracietkleurige kappen.

De zes huurwoningen zijn allemaal gelegen in deelgebied ‘de Kampen’ en zijn standaard uitgerust met een warmtepomp, drie slaapkamers en een zeer riante tuin. De tuinen, variërend met een oppervlakte van 72m2 tot 134m2, zijn georiënteerd op het oosten. Achter in de tuin is een aparte berging opgenomen voor bijvoorbeeld fietsen en tuinmeubilair. Een eigen parkeerplaats is gelegen in de achterliggende parkeerkoffer. De woningen hebben een woonoppervlakte variërend van 96m2 tot 104m2 verdeeld over drie verdiepingen. Op de begane grond is een ruime woonkamer gelegen met bijbehorende open keuken. Op de eerste verdieping zijn maar liefst drie slaapkamers gesitueerd met badkamer en toilet. Ook de zolderruimte is bijzonder ruim en bruikbaar. Op de zolder is tevens de technische ruimte gesitueerd waarin de energiezuinige warmtepomp met bijbehorend ventilatiesysteem zijn opgesteld. De huurwoningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Dit zorgt in combinatie met de energiezuinige warmtepomp voor lagere maandelijkse energiekosten. Meer lezen over dit project? Ga dan naar doonheide2.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kampen fase 1a, huurwoningen
Huurwoningen
6
Huurprijs van
€ 1.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gemert-Bakel.

Aanmelden